Jessica Vall i Mireia Belmonte s'asseguren el bitllet per als Jocs Olímpics de Rio al Campionat d'Espanya

Jessica Vall ha firmat la primera mínima olímpica al Campionat d'Espanya de Primavera, que es disputa a Sabadell, en els 100 metres braça, i Mireia Belmonte també ha fet el mateix en els 200 papallona i els 800 lliures
Actualitzat

Jessica Vall debutarà en uns Jocs Olímpics després d'aconseguir aquest dissabte al matí la mínima en la prova dels 100 metres braça. La nedadora del Club Natació Sant Andreu ha rebaixat la mínima establerta per la federació d'1:07.48 en 1:07:40, tot i no ser la prova més bona per a ella. Vall ha aconseguit el bitllet en la primera jornada del Campionat d'Espanya de Primavera, que es disputa a Sabadell.

A la tarda, Mireia Belmonte ha anat per feina i també ha fet dues mínimes olímpiques. La primera en els 200 metres papallona, després de guanyar el campionat estatal amb la millor marca mundial de l'any (2:06.34), i la segona en els 800 lliures, amb un temps de 8:27.94.

Per últim, nou èxit per al CN Sant Andreu. La nedadora Àfrica Zamorano s'ha imposat en els 200 esquena amb un registre que li garanteix el passaport olímpic (2.09.96).

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut