James Harden, tirant a cistella durant el partit contra els Hawks (Reuters)

James Harden anota 31 punts contra els Atlanta Hawks, l'últim rival que li faltava per apallissar

El jugador franquícia dels Houston Rockets es converteix en el primer a anotar 30 punts o més als 29 equips contrincants en una mateixa temporada
Actualitzat
TEMA:
NBA

James Harden, el jugador amb el canell més inquiet de l'NBA, s'ha convertit en història de la competició aquesta matinada en aconseguir una fita que cap altra de les llegendes del bàsquet havien aconseguit abans. Amb els seus 31 punts en la victòria sobre els Atlanta Hawks (105-121), el jugador dels Rockets s'ha convertit en el primer a anotar almenys 30 punts en una mateixa temporada als 29 equips rivals. La Barba en té per a tothom i els de Houston, mentrestant, estan a punt de segellar el bitllet per al play-off.

Els qui no hi seran són els Los Angeles Lakers, a un pas de l'eliminació matemàtica després de ser superats també pels Milwaukee Bucks (115-101). Tan clar ho tenen que han jugat sense LeBron James, mentre que els Bucks, pensant ja en les eliminatòries, han donat descans a Giannis Antetokounmpo. Tampoc Pau Gasol ha jugat. Sense tots ells, Khris Middleton (30 punts) s'ha encarregat de comandar els Bucks, líders destacats a l'Est.

Mentrestant, a l'Oest els Golden State Warriors s'encarregaven de consolidar el seu discutit lideratge amb un triomf sobre els Minnesota Timberwolves (107-117) en un partit que ha tret el millor de Stephen Curry: 36 punts, 22 en el tercer quart, el moment en què els Warriors han trencat el partit.

Però el canell més calent de la nit ha estat el de D'Angelo Russell, autor de 44 punts per als Brooklyn Nets en el triomf sobre els Sacramento Kings (121-123). Lakers, Timberwolves i Kings perden opcions d'agafar una de les últimes places de l'Oest, a benefici d'equips com els Utah Jazz de Ricky Rubio, que sense jugar han viscut una jornada rodona.

Resultats de la jornada:

Los Angeles Clippers – Indiana Pacers, 115 - 109

Atlanta Hawks – Houston Rockets, 105 - 121

Charlotte Hornets – Philadelphia Sixers, 114 - 118

Sacramento Kings – Brooklyn Nets, 121 - 123

Milwaukee Bucks – Los Angeles Lakers 115 - 101

Minnesota Timberwolves - Golden State Warriors,107 - 117

 

 

 

ARXIVAT A:
NBA
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut