Isidre Esteve torna del Dakar després de la seva eliminació en la setena etapa

Aquesta era la primera vegada que quedava fora de la competició des que hi participa pilotant cotxes
Actualitzat

El pilot català Isidre Esteve ja és a Barcelona després que l'eliminessin en la setena etapa del Dakar, la primera vegada que el d'Oliana queda fora de competició des que hi participa en cotxes. Esteve ha explicat els motius pels quals l'organització del Dakar els va deixar prova de la cursa:

Quan vàrem trencar el turbo i vam tardar tant a aconseguir la peça i reparar, en caure la nit ens van trucar repetidament i ens van dir que desaconsellaven continuar per la pista perquè la seguretat no era la mateixa que de dia, i ens van trucar tres o quatre vegades. La nostra errada va ser pensar que hi hauria alguna solució quan sabíem perfectament que el reglament deia que la llista de prioritaris no podien sortir de la pista, i que si ho feien estaríem fora de la cursa.

Sobre el fet que el Dakar aterrés a l'Aràbia Saudita per primera vegada, el pilot ha explicat que havia estat una molt bona experiència:

Estem gratament sorpresos, a nivell esportiu ha estat una cursa genial, sobretot la primera setmana, on ha estat una cursa molt tècnica molt treballada a nivell de navegació, amb uns terrenys que ens recordaven molt el Marroc i Mauritània, el que havíem fet gairebé sempre quan havíem estat a l'Àfrica. A nivell social també ha estat molt bé, tots anàvem una mica a veure què ens trobaríem i la veritat és que ens han acollit molt bé, ens hem trobat còmodes, hem pogut gaudir de la cursa i penso que és un país amb moltes possibilitats de cara al futur. 

Isidre Esteve ha confirmat que l'any vinent tornarà al Dakar, més fort i amb millor material. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut