Lewis Hamilton, set vegades campió del món de Fórmula 1, lluita contra el racisme (Reuters)

Hamilton: "Intento no pensar que les coses serien diferents si fos blanc"

L'actual campió del món de Fórmula 1 ha reconegut que potser se'l reconeixeria més si es tractés d'un pilot blanc
Actualitzat

Lewis Hamilton ha parlat amb els mitjans a Sao Paulo abans de disputar el Gran Premi del Brasil de Fórmula 1 aquest cap de setmana. El sis vegades campió del món ha volgut destacar que potser se'l reconeixeria més si el color de la seva pell fos blanc.

"No corro per reconeixement, no és el que m'impulsa, no busco pensar en això. Intento no pensar en què potser les coses haguessin estat diferents si fos blanc, però al final intento centrar-me en coses positives".

A més a més, el pilot britànic ha destacat que, de cara al 2021, hi poden haver molts canvis d'equip a la competició, casualment, el mateix Hamilton acaba contracte aquell any amb Mercedes.

"L'any que ve podem veure a molts pilots canviar, estan passant moltes coses entre bastidors, cada pilot parla amb certs equips".

Hamilton també s'ha mullat sobre qui pot ser el seu successor com a gran dominador de la Fórmula 1. Max Verstappen (Red Bull) i Charles Leclerc (Ferrari) són els dos pilots que veu amb més possiblitats d'agafar-li el relleu per dominar la competició els propers anys.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut