Eric Garcia, actual jugador del City, va marxar al futbol anglès amb 16 anys (EFE)

Guardiola encara confia que Eric Garcia renovi pel City

El tècnic català va alinear el central de Martorell com a titular en el debut a la Champions
Xavi Lemus Actualitzat
TEMA:
Guardiola

Pep Guardiola no renuncia a la continuïtat d'Eric Garcia al Manchester City. El tècnic va alinear el central com a titular en el partit contra el Porto, en què el seu equip es va endur el triomf per 3-1, i en acabar el duel, a la roda de premsa, es va mostrar optimista respecte a les opcions que el jugador català accepti renovar pel seu equip.

"Sé que volia marxar, però al final s'ha quedat. I potser el podrem seduir aquest any perquè ampliï el contracte amb nosaltres. És un jugador molt estable en moltes coses. I n'estem molt contents."

El Barça i el City van negociar fins a última hora abans del tancament del mercat de fitxatges per poder tancar un traspàs, sense acord final. Eric Garcia acaba contracte aquesta temporada a Manchester i a partir del mes de gener pot negociar amb qualsevol club el seu futur. El jugador ja té un acord amb el conjunt blaugrana respecte a les seves condicions contractuals, però s'haurà d'esperar fins a l'estiu, si en el mercat d'hivern no hi ha un acord entre els clubs, per fitxar pel Barça.

 

 

ARXIVAT A:
Guardiola
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut