Bartzokas contestant al Palau les preguntes dels periodistes

Georgios Bartzokas: "Ara, a més de guanyar, l'equip està començant a jugar bé"

El tècnic blaugrana, en la prèvia del Brose Bamberg - Barça de la primera jornada de la segona volta de la fase de lligueta de l'Eurolliga, s'ha mostrat content amb l'evolució del seu equip
Actualitzat

L'entrenador del Barcelona Lassa, Georgios Bartzokas, s'ha mostrat content per la millora dels seus jugadors i ha assegurat que l'equip "a més de guanyar, està començant a jugar bé".    

L'entrenador grec ha afegit que el bon joc del conjunt blaugrana també es deu al fet que "l'equip s'està acostant cada vegada més" a la seva "filosofia de joc".    

El Barça Lassa visita aquest dijous la pista del Brose Bamberg (20 hores, per Esport3). Bartzokas ha destacat dels alemanys:"és un equip que juga amb alers en comptes de pivots i tots ells poden tirar de tres".

L'entrenador del conjunt blaugrana ha afegit que el pavelló Brose Arena serà "una pista difícil, especialment quan el Brose ve de guanyar els seus quatre últims partits". Respecte a l'aler Nico Melli, estrella del Brose Bamberg i MVP de desembre a l'Eurolliga, el preparador grec ha assegurat que no hi ha cap pla especial per parar-lo en defensa, alhora que ha lloat a tot el conjunt alemany: "Això no és esport d'un únic jugador. A més de Melli, tenen grans bases molt experimentats en el bàsquet europeu, com Causeur o Zisis".

Bartzokas ha reconegut que el seu objectiu de cara a l'any que comença és anar guanyant els partits sense mirar més enllà: "simplement hem d'anar partit a partit jugant bé i les coses començaran a sortir".

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut