Fernando Alonso en una imatge recent

Fernando Alonso no es precipitarà en el seu possible retorn a la Fórmula 1

L'asturià encara no ha rebut oferta formal de Renault, però abans de decidir-se vol comprovar el comportament dels cotxes de l'escuderia francesa i veure com evoluciona el mercat de fitxatges
Francesc Rosés Actualitzat

Tot i que encara no ha rebut l'oferta oficial, Fernando Alonso deixarà passar un bon marge de temps abans de decidir si torna a la Fórmula 1, i si ho fa amb Renault.

Segons ha pogut saber TV3, el pilot asturià vol analitzar primer una sèrie de dades. En primer lloc, vol veure com evoluciona el mercat de pilots de la Fórmula 1, ja que fins i tot hi ha incògnites sobre el futur de Mercedes, i en segon lloc saber quina és la competitivitat del monoplaça Renault d'aquest any, quan comencin a disputar-se curses del Mundial 2020.

En aquests moments els pilots de l'equip francès son Daniel Ricciardo i Esteban Ocon, però la temporada que ve el pilot australià passarà a McLaren per substituir Carlos Sainz. El director de Renault, Cyril Abiteboul, va confirmar fa poc que l'equip està interessat en un pilot com Alonso. La realitat és que, tot i la greu crisi que està travessant el grup automobilístic Renault-Nissan, la direcció va aprovar la continuïtat en la Fórmula 1, però sempre a canvi de disposar d'un projecte engrescador, com el que suposaria tenir un pilot estrella com Fernando Alonso o Sebastian Vettel.

De cara a la temporada 2021, encara s'han de confirmar els contractes de pilots que actualment figuren en equips importants, com és el cas de Valtteri Bottas, actual company a Mercedes del campió del món, Lewis Hamilton.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut