Fernando Alonso és un gran aficionat a la bicicleta

Fernando Alonso, atropellat per un cotxe a Suïssa

L'equip Alpine ha confirmat que el pilot asturià es troba conscient i en bon estat a l'espera dels resultats de les proves mèdiques. Segons algunes informacions ha estat traslladat a Berna per ser operat d'una fractura a la mandíbula
Francesc Rosés Actualitzat

Segons ha avançat "La Gazzetta dello Sport", Fernando Alonso ha estat atropellat per un cotxe mentre anava en bicicleta prop de la seva residència a Lugano (Suïssa). La notícia també ha estat confirmada per l'equip Alpine (ex-Renault) amb el qual hauria de tornar a la Fórmula 1 quan comenci el Mundial del 2021.

Segons el diari italià, el pilot asturià ha estat traslladat a un hospital on se li poden haver apreciat fractures i contusions que podrien afectar la seva participació en la primera carrera del Mundial, que comença el pròxim 28 de març amb la disputa del Gran Premi de Bahrain.

Més precisions a les quals ha tingut accés Televisió de Catalunya indiquen que l'atropellament podria haver afectat part de la cara i que no sembla que les ferides siguin suficientment grans com per poder evitar que pugui debutar en el Mundial.

L'equip Alpine també ha comunicat que estan a l'espera de proves radiològiques per poder saber amb més precisió quin és l'estat del seu pilot.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut