Els jugadors del Barça saluden al públic del Palau

FC Barcelona Lassa i Catgas Energia es veuran les cares a la primera ronda dels play-off de la LNFS

Els dos equips catalans s'enfrontaran en la primera eliminatòria de la lluita pel títol de campió de lliga. Els resultats de la penúltima jornada de la Lliga Regular així ho han determinat
Daniel Alento Actualitzat

El FC Barcelona Lassa i el Catgas Energia de Santa Coloma s'enfrontaran en la primera ronda del play-off de la Lliga Nacional de Futbol Sala. Els blaugrana ja fa jornades que tenen assegurat el segon lloc de la classificació de la lliga regular, mentre que els colomencs han aconseguit el setè lloc en la lluita pel títol amb la seva victòria en la penúltima jornada d'aquesta fase.

L'equip de Santa Coloma entrava a play-off per via indirecta amb una victòria del Barça davant del Burela, o de forma directa superant en el seu matx el Santiago Futsal. En aquest segon cas, a més, el Catgas segellava la setena posició final, que el portaria a lluitar contra l'altre equip català en la primera ronda de la segona fase de la competició. Tots dos supòsits s'han donat.

Els barcelonistes han derrotat, patint fins a l'últim segon, el Burela per 4 a 3, tancant la lliga regular sense cap derrota a casa (han cedit, això sí, 4 empats). Els visitants s'han avançat en el minut 2 amb un gol de Bellver. Aicardo ha empatat en el minut 10. Els de Marc Carmona han posat setge a la porteria rival, tot i que no han aconseguit tornar a marcar fins al minut 4 de la segona meitat, en una jugada d'estratègia que ha culminat Dyego. Antoñito ha fet el 2 a 2, però Wilde, en els minuts 33 i 35, ha distanciat els locals. Chino, a 36 segons del final, ha anotat el definitiu 4 a 3.

El Catgas també ha hagut de suar de valent per superar el Santiago Futsal en un partit amb moltes alternances en el domini del joc i el marcador (5-6). Els gallecs han marcat en el primer minut, per mitjà de Catela. Rafa López ha empatat en el minut 3, només per veure com els locals feien dos gols, obra d'Antonio Diz i Catela, en els minuts 8 i 9. En només 8 minuts, però, els visitants han capgirat totalment el matx, amb els gols de Fabián, Rafa López, Adolfo i Corvo. Ja en la segona meitat, Adolfo ha fet el 3 a 6. A partir de llavors ha estat el torn de la remuntada del conjunt de Santiago, amb les dianes d'Antonio Diz i Quintela en els minuts 33 i 34.

La primera ronda dels play-off es disputa al millor de tres partits. El primer serà a Santa Coloma, mentre que el segon i el tercer (si fos necessari) es jugarien al Palau Blaugrana.