El vídeo de l'Espanyol mostra algunes imatges dels darrers derbis disputats

Espanyol i Barça, enfocats a un derbi sacsejat per l'últim vídeo dels pericos

Els locals aprofiten les hores prèvies per conjurar-se amb l'afició mitjançant un vídeo carregat d'èpica i ADN perico, mentre que els visitant aspiren a recuperar la plaça de Champions
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
El Derbi

A poques hores perquè Cornellà-el Prat aculli un altre derbi ciutadà, Espanyol i Barça fixen la seva concentració en els respectius objectius. En el cas dels locals, tornar a guanyar els veïns a casa 15 anys després. Per als visitants, recuperar la plaça de Champions que ahir els va arrabassar l'Atlètic de Madrid gràcies a un gol en l'últim minut.  

Els espanyolistes han tret aquest matí les pintures de guerra per conjurar-se amb l'afició. El club blanc-i-blau ha fet una última crida a omplir l'estadi mitjançant la publicació d'un vídeo carregat d'èpica i missatges que refermen alguns dels trets d'identitat de l'ADN perico:

  • Som els dolents d'una pel·lícula feta per i per als bons

  • Hem vist caure la nostra llar i en aquests 121 anys hem sofert més de 1.000 derrotes

  • Hem caigut tantes vegades, que ens hem acostumat a veure la vida borrosa

  • El nostre derbi és lluitar contra tot i contra tots a través d'una pilota

  • L'Espanyol és la vida en la seva màxima esplendor, el derbi no és un derbi, és el nostre derbi

Els culers, a reingressar a la Zona Champions

Per la seva banda, el Barça ha celebrat aquest matí un entrenament d'activació per calibrar l'estat físic d'uns jugadors que aspiren a tornar a demostrar el nivell de l'última jornada, en un altre partit clau per seguir la senda del gran objectiu de la temporada: ser en Zona Champions. Després, Xavi Hernández ha elaborat una convocatòria amb la gran novetat d'Eric Garcia, recuperat de cinc setmanes de lesió, i vuit davanters en busca del gol. 

Els jugadors del Barça en l'entrenament de dissabte

El club presidit per Joan Laporta ha celebrat el "dia de derbi" compartint una creativitat a les xarxes socials on apareixen referències a la ciutat de Barcelona, com el santuari del Tibidabo o el barri de l'Eixample:

Al migdia se celebra el protocol·lari dinar de directives en un restaurant de la Via Augusta de Barcelona.

ARXIVAT A:
El Derbi
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut