Fernando Hierro, seleccionador espanyol, donant instruccions als seus jugadors (Reuters)

Espanya s'enfronta amb l'Iran en el seu segon partit del Mundial

La selecció espanyola busca el primer triomf a Rússia 2018 davant el combinat persa amb la novetat de Carvajal a l'equip titular
Actualitzat
TEMA:
Mundial Rússia 2018

L'equip espanyol torna a entrar en escena aquest vespre (20.00) contra el sorprenent líder del seu grup, un Iran que al debut es va imposar al Marroc (1-0). Els ulls estan posats sobre David de Gea, que ha estat qüestionat per la seva errada al primer partit contra Portugal. El seleccionador, Fernando Hierro, ha volgut aclarir els dubtes sobre la titularitat del porter del Manchester United.

La presència del recuperat Dani Carvajal en el lateral dret pot ser l'única novetat de la selecció espanyola respecte al partit inaugural contra Portugal (3-3). Carvajal entraria per un altre jugador del Reial Madrid, Nacho.

Es preveu que tant Jordi Alba com Sergio Busquets i Gerard Piqué, els tres catalans de la selecció espanyola, juguin com a titulars. En el cas d'aquest últim, seria el seu partit número 100  de vermell. També l'encara blaugrana Andrés Iniesta apunta a titular. En canvi, un dels canvis que podria introduir Hierro per buscar més equilibri davant un rival defensiu sobre el paper serà donar entrada a Lucas Vázquez per Koke. Espanya buscarà primer assegurar el triomf i ,després, golejar si és possible, atès que la lluita pel primer lloc del grup es pot decidir per "goal-average"   

És el que també intentarà la selecció portuguesa, que s'enfronta al Marroc en el primer partit de la jornada (14.00), amb Cristiano Ronaldo liderant la taula de golejadors.

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut