Eric Garcia: un central fet al Barça i apadrinat per Guardiola

El defensa de Martorell, segon fitxatge per al curs 21-22, veu complert el seu somni de tornar a vestir de blaugrana. Se'n va anar al Manchester City en edat juvenil. Ja va estar a punt de tornar al club en el mercat d'hivern, en plena campanya a la presidència del Barça
Francesc Latorre Actualitzat

"Culers, estic molt content de tornar a casa!"

El primer missatge d'Eric Garcia com a nou jugador del Barça havia de ser per força a la Masia. La Masia, que el va veure créixer fins que el 2017 van arribar cants de sirena de Manchester i el projecte esportiu del City el va seduir més que el que li oferia el Barça. Guardiola, que ja era entrenador "citizen", en deia això:

"Tinc molt bones referències, però no he tingut la sort de veure'l jugar. Me n'havien parlat molt bé."

Entre aquestes paraules i la presentació d'avui han passat 4 anys que l'han dut des del juvenil del City fins al primer equip. El discurs de Guardiola sobre aquell jove desconegut ha acabat sent així de contundent.

"Per mi, és com si fos un fill. Quan el Barça fitxa un jugador, no el fitxa perquè és normal, sinó perquè és top."

Malgrat tot, la darrera temporada no ha estat fàcil per al de Martorell. A l'estiu Barça i City no es van posar d'acord en les condicions econòmiques del traspàs i el jugador es va quedar sense fer realitat el seu somni de tornar. Però Koeman volia un central tant sí com no i el somni va revifar en el mercat d'hivern que, a més, va coincidir amb la campanya electoral del Barça.

 

 

Eric Garcia es va convertir en un dels noms propis de la batalla per la presidència. Al final no es va fitxar i ell es va quedar novament sense somni i Koeman sense central. Ara, el somni és una realitat. Caldrà veure si Koeman és l'entrenador.

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut