Abidal, en una imatge d'arxiu

Éric Abidal comença a treballar com a secretari tècnic del Barça i serà presentat dimarts

L'exjugador francès s'ha posat mans a l'obra aquest dilluns, un dia abans de fer la seva primera roda de premsa
Actualitzat
TEMA:
Abidal

El Barça ha confirmat dia i hora per a la presentació del nou secretari tècnic del primer equip, Éric Abidal. L'exjugador francès compareixerà aquest dimarts, a partir de les 12 del matí, en un acte en què estarà acompanyat del vicepresident esportiu, Jordi Mestre, i del mànager general, Josep Segura.

Abidal  ha pres possessió del seu nou càrrec aquest dilluns, i en el seu primer dia de feina ha mantingut reunions, especialment amb Ramon Planes, que serà el seu assistent a la secretaria tècnica. El nou tàndem ha de reprendre la feina que va deixar l'anterior equip comandat per Robert Fernández, que no va ser renovat per la directiva.

L'operació més important que hi havia en el programa, el fitxatge d'Antoine Griezmann, va acabar fallant per la decisió de l'internacional francès de renovar per l'Atlètic de Madrid. El nou equip, però, ha de resoldre força operacions en marxa –com són les de Clément Lenglet o Arthur–, en el capítol de possibles entrades, o les de jugadors que encara no se sap si continuaran, com són els casos d'Aleix Vidal, Rafinha, Paco Alcácer o André Gomes.

ARXIVAT A:
Abidal
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut