El Barça tanca la gira amb una victòria còmoda a Nova York (0-2)

Els gols de Dembélé i Memphis salven una nit negra de Lewandowski
Sergi Puy Parache Actualitzat

El Barça ha tancat la gira pels Estats Units amb un triomf còmode (0-2) contra uns Red Bulls de Nova York que s'han mostrat inofensius. Els blaugranes s'han imposat gràcies als gols de Dembélé i Memphis, en un partit marcat per les ocasions fallades de Lewandowski.

Una picada de Dembélé, mortal

Aquest cop sí, Xavi ha col·locat Frenkie de Jong com migcampista, per darrere d'un trident de luxe, amb Dembélé, Raphinha i Lewandowski. Entre tots tres han generat molt perill, però només el francès ha estat capaç de perforar la porteria rival. Ha iniciat la jugada des de la banda esquerra i ha combinat amb Raphinha per acabar definint a la perfecció des del costat dret. El francès és el màxim golejador de l'equip aquesta pretemporada amb quatre gols.

Lewandowski, negat de cara a porteria

Dembélé ha marcat un gol que el Barça portava mereixent des de feia estona, i que hauria arribat abans si no hagués estat per la mala punteria de Robert Lewandowski. El polonès ha tornat a estar molt actiu en atac, però ha desbaratat fins a quatre ocasions clares a la primera meitat.

L'estrena golejadora de Lewandowski amb la samarreta blaugrana s'ha convertit en l'obsessió del Barça a la segona meitat. Xavi li ha donat 71 minuts, més que a qualsevol altre jugador de camp, i els companys l'han buscat amb insistència, però no hi ha hagut manera. El davanter les ha fallat de tots colors.

Memphis sentencia

Orfes dels gols del polonès, els blaugranes s'han hagut de conformar amb la diana de Memphis, que ha aprofitat una badada defensiva per sentenciar el partit en el minut 87. En aquell moment els locals jugaven ja amb 10 homes, per l'expulsió d'Edelman per una duríssima entrada a Pablo Torre.

El Barça tornarà ara a terres catalanes. El cap de setmana que ve juga el Gamper, l'últim test abans de l'estrena contra el Rayo a la Lliga.