Sorteig de setzens de final de la Copa del Rei 22-23

Palencia Cristo At. - Espanyol i Osca - Girona, a la 2a ronda de la Copa del Rei

Els dos equips catalans jugaran l'eliminatòria fora de casa. Tots dos jugaran el dia 14 de desembre. L'Espanyol, a les 9 de la nit i el Girona, a les 8
Actualitzat

El Palencia Cristo Atlético, de 2a Federació, serà el rival de l'Espanyol a la segona ronda de la Copa. El partit es disputarà a la Nueva Balastera dimarts 14 de desembre a les 9 de la nit.  Divendres els de Vicente Moreno s'enfronten al Celta. Al vestidor blanc-i-blau s'ha rebut l'aparellament amb humilitat, com ha explicat Diego López:

"Com sempre: màxim respecte i humilitat, tant és quin sigui el rival. Esperem fer un bon partit per passar de ronda, però a la Copa tot s'iguala i segur que també haurem de saber patir".

Per la seva part, el Girona s'enfrontarà a un altre Segona, l'Osca, en un partit que es farà a l'Alcoraz també dimarts 14 de desembre, però a les 8 de la tarda. En l'últim precedent a Montilivi, ara fa mes i mig, els de Míchel van perdre per 1 a 3, en un partit poc afortunat.

 

Quan es juguen els partits

Els partits de la segona ronda de la Copa del Rei 2021-2022 es jugaran els dies 14, 15 i 16 de desembre. Com a la ronda anterior, els duels es disputaran a partit únic. Aquest és el calendari complet:

 

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut