Els Toronto Raptors han tornat a superar els Orlando Magic i deixen encarrilada la classificació per a les semifinals (Reuters)

Els Toronto Raptors superen els Orlando Magic i encarrilen la classificació per a les semifinals (85-107)

El conjunt canadenc posa el 3-1 en el còmput global de l'eliminatòria, que podria deixar sentenciada dimarts

Els Toronto Raptors s'han imposat a la pista dels Orlando Magic en el quart partit de l'eliminatòria de primera ronda de la Conferència Est (85-107). Amb aquest triomf, l'equip canadenc fa pujar el 3-1 en el còmput global de la sèrie.

En la victòria dels Raptors ha estat decisiu el paper de Kawhi Leonard, que ha anotat 34 punts i s'ha encarregat de liderar l'equip en el joc d'atac, en què l'han acompanyat Pascal Siakam i Norman Powell, amb 16 punts tots dos, i Serge Ibaka, que n'ha fet 13. Marc Gasol, que ha estat titular i ha jugat 25 minuts, no ha tingut el millor dia i ha firmat una estadística de tan sols dos punts, sis rebots, dues assistències i dos taps.

El cinquè partit, que podria suposar la classificació matemàtica de l'equip de Toronto per a les semifinals, es jugarà dimarts.

Els Celtics, els primers a ser a les semifinals

El conjunt de Boston no ha tingut cap pietat dels Indiana Pacers (106-110) i els ha tombat per quarta vegada consecutiva en la primera ronda dels play-offs de l'NBA. Amb aquesta victòria, els Celtics es converteixen en el primer equip que es classifica per a les semifinals. Ara els toca esperar saber qui serà el seu rival, que sortirà del guanyador entre els Milwaukee Bucks i els Detroit Pistons.