Ryan Lochte, en un acte de la marca Speedo (Reuters)

Els patrocinadords abandonen Ryan Lochte després que fingís ser víctima d'un assalt als Jocs de Rio

El campió olímpic nord-americà es va inventar un assalt a punta de pistola per ocultar les destrosses que ell i tres companys més van fer en una gasolinera de Rio, una mentida que l'ha deixat sense cap patrocinador
Actualitzat

La marca de roba esportiva Speedo ha decidit donar per finalitzat aquest dilluns el seu acord de patrocini amb el nedador Ryan Lochte a causa del seu polèmic comportament mostrat en els Jocs de Rio, on es va inventar un assalt a punta de pistola. El nedador i tres amics més va fingir haver estat víctimes d'un delicte per ocultar les destrosses que havien ocasionat en una gasolinera durant una llarga nit de festa.

Els representants de l'empresa esportiva asseguren que, encara que han gaudit d'una relació exitosa de més d'una dècada amb el nedador nord-americà, no poden perdonar un comportament que va contra els valors de la marca. Speedo ha assegurat que donarà 50.000 dòlars dels honoraris de Lochte a l'ONG Save The Children. 

El nedador, de 31 anys, que ha estat 12 cops medallista olímpic, perdia més tard un altre dels seus patrocinadors, Ralph Lauren. La marca de roba ha comunicat que la seva relació amb el nedador era en principi només per a Rio 2016 i que, una vegada finalitzada la competició, no tenia intenció de renovar el lligam. Poc després, els altres dos que li quedaven, Airweave i Gentle Hair Removal, també han decidit donar per acabat el seu patrocini. Un dilluns negre per a Lochte. 

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut