Jürgen Klopp s'ha desfet en elogis cap a Guardiola (EFE)

Els metges que emocionen Jürgen Klopp

Redacció Actualitzat
TEMA:
Coronavirus

El coronavirus ha arribat també a Anglaterra i, amb ell, per sort, la solidaritat i el bon humor entre els sanitaris d'aquell país. Un bon exemple l'hem pogut veure en un hospital, on a la sortida de l'UCI tothom va començar a cantar l'himne del Liverpool. La lletra s'hi esqueia totalment per als moments de dificultat, ja que el títol de l'himne dels "reds" és "You'll never walk alone" (Mai caminaràs sol').

 

 

En veure aquestes imatges, Jürgen Klopp, l'entrenador del Liverpool, ha reconegut que li van saltar les llàgrimes. En declaracions a la web oficial del club, l'entrenador ho admetia.

"El meu anglès no és prou bo per expressar-ho. És extraordinari, magnífic. Em van enviar el vídeo de les persones sortint de l'UCI cantant 'You'll never walk alone' i vaig començar a plorar immediatament. És increïble. Però ho demostra tot, que aquestes persones no solament treballen, sinó que hi posen tot el cor. Ho donen tot, i amb perill, perquè ajuden els malalts. No els puc admirar i valorar més, de debò."

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut