El València tomba el Llevant (3-1)

Un doblet de Santi Mina i un gol de Gonçalo Guedes donen el triomf al conjunt xe, que es consolida a la sisena posició de la Lliga amb 49 punts

Victòria del València sobre el Llevant en el derbi de la capital valenciana (3-1). El conjunt xe s'ha avançat ben aviat, i és que ha obert el marcador al minut dos rematant de cap una gran assistència de Gonçalo Guedes (1-0). A la segona part, l'equip granota ha aconseguit empatar gràcies a un gol en pròpia porta de Carlos Soler (1-1), però les alegries dels visitants han durat ben poc, perquè a la jugada de la centrada del gol el València s'ha tornat a posar al davant, amb una diana de Gonçalo Guedes (2-1). Al minut 63, Santi Mina, de nou, ha enviat la pilota al fons de la xarxa i ha deixat el duel més que sentenciat (3-1).