El Sabadell treu un punt d'Almeria (2-2) i suma el quart empat consecutiu

Óscar Rubio i Juan Hernández, per part del Sabadell, i Samú Costa i Sadiq, per l'Almeria, han estat els golejadors del partit. Amb el d'avui, el Sabadell suma el quart empat consecutiu
Cristina Busquets Rovira Actualitzat

El Sabadell ha començat acostant el perill a l'àrea de l'Almeria, però sense definir-lo. El conjunt andalús a poc a poc ha anat prenent terreny als arlequinats i al 38 Samú Costa ha marcat. La sortida dubitativa de Mackay en un córner ha acabat amb la pilota morta i Samú ho ha aprofitat per estrenar el marcador. Tot i el gol en un estadi complicat, el Sabadell no s'ha desinflat i a la segona part ha empatat.

Óscar Rubio, amb una rematada gairebé impossible, ha aprofitat la centrada de Pierre Cornud per enviar la pilota al fons de la xarxa. Poc després, a l'Almeria li han anul·lat un gol de Sadiq per fora de joc molt just del jugador nigerià. Però el mateix Sadiq l'ha trobat quatre minuts més tard. Assistència de Lazo i, després de guanyar-li la partida a Jaime, definició del nigerià, aquest cop per l'esquerra.

Amb aquest gol, els arlequinats han passat uns minuts en què han tingut problemes, però un error de Makaridze ha acabat amb lliure indirecta a favor dels d'Antonio Hidalgo. Al servir de porteria, el porter de l'Almeria ha tocat la pilota dues vegades. Ángel ha servit la lliure indirecta cap a Juan Hernández, que l'ha col·locat per empatar amb el 2 a 2 definitiu. Punt meritori en un camp complicat que suposa el quart empat consecutiu dels d'Antonio Hidalgo.

Pierre Cornud intentant robar una pilota a Almeria (@CESabadell)