Cavani celebra un dels seus dos gols a Nantes (@PSG_inside)

El PSG s'imposa al camp del Nantes amb un doblet de Cavani (0-2)

El pròxim rival del FC Barcelona als vuitens de final de la Lliga de Campions ha sumat una victòria a domicili amb dos gols del davanter uruguaià

El París Saint-Germain continua amb la seva progressió a la Lliga francesa. Després d'un irregular inici de campionat, el conjunt d'Unai Emery s'ha imposat al camp del Nantes per 0 a 2 i ha aprofitat l'empat del Niça contra el Bastia per situar-se a només un punt del liderat i posar pressió al Mònaco.

El pròxim rival del FC Barcelona als vuitens de final de la Lliga de Campions ha sumat una victòria a domicili amb un doblet d'Edison Cavani. El davanter uruguaià ha inaugurat el marcador en el minut 21 i ell mateix ha fet la sentència definitiva en el 65.

L'anècdota del partit l'ha protagonitzat el migcampista italià del PSG Marco Verratti, que en el minut 30 ha vist la targeta groga per una surrealista cessió amb el cap al seu porter després de llançar-se sobre la gespa en comptes de passar-li la pilota amb el peu.