James Harden, el jugador franquícia dels Rockets (Reuters)

El propietari dels Houston Rockets de l'NBA posa de forma inesperada l'equip en venda

Leslie Alexander ha pres aquesta decisió mentre l'equip intenta construir un projecte que aspiri a guanyar l'anell de campió
Actualitzat

El propietari dels Houston Rockets, Leslie Alexander, ha decidit posar en venda la franquícia. Així ho ha anunciat de forma inesperada aquest dilluns el president de l'equip, Tad Brown. Segons l'última valoració de la revista Forbes, els Rockets estaven valorats en uns 1650 milions de dòlars (1437,5 milions d'euros), el vuitè de l'NBA.

Aquest preu, però podria pujar després del fitxatge de Chris Paul, i encara més si es concreta, tal com assenyalen fonts ben informades, el possible traspàs a 4 bandes que portaria Carmelo Anthony a Houston. La venda de l'equip no té perquè alterar els ambiciosos plans esportius de la franquícia, que aspira a convertir-se en un dels poders de la conferència Oest després d'una bona temporada sota el lideratge de James Harden.

El rècord del preu de venda d'un equip de l'NBA el van marcar el Los Angeles Clippers. L'any 2014, després de l'escàndol pels comentaris racistes del seu antic propietari Donald Sterling, Steve Ballmer el va comprar per 2000 milions de dòlars (1.742 milions d'euros). Les altres dues franquícies que s'han venut darrerament no han arribat a aquesta xifra. Els Atlanta Hawks van ser adquirits per 850 milions de dòlars(740,5 milions d'euros) i els Milwaukee Bucks, per 550 (479 d'euros). Sigui més a prop d'una quantitat o de les altres, Alexander obtindrà segur un gran benefici. Ell va comprar els Rockets l'any 1993 per 85 milions de dòlars (74 milions d'euros).

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut