El porter de l'Espanyol Diego López afirma que es troba "millor i amb més ganes que mai"

Després d'una gran temporada jugant com a cedit, el porter gallec, de 35 anys, ha estat presentat com a jugador de l'Espanyol a tots els efectes fins al 2020
Actualitzat

Gairebé un any després de la seva arribada, Diego López ha estat presentat per segona vegada com a jugador de l'Espanyol. La diferència en aquests gairebé dotze mesos és que el porter gallec de 35 anys ja és del club blanc-i-blau en propietat. López ha firmat per tres temporades després de deixar la disciplina del Milan i tindrà una clàusula de rescissió de 50 milions d'euros.  

"Vam arribar l'últim dia de mercat a una ciutat nova i des del principi va ser una aposta per a nosaltres i ens vam trobar amb un club fantàstic, amb una gran família, amb una afició que ens ha fet sentir com a casa. Em sento molt estimat i agraït a tots. Jo havia donat la meva paraula que faria tot el possible per quedar-me", ha recordat.

"L'estiu passat, quan vaig arribar ja vaig dir que em trobava físicament molt bé. Vaig tenir sort i vaig arribar al lloc adequat en el moment just i ara he pogut firmar tres anys més. Jo em trobo millor que mai i amb més ganes que mai. Tant de bo aquests tres anys es puguin allargar més en un futur", ha dit López, que ha afirmat que s'està recuperant bé de la operació de genoll a què es va sotmetre el passat mes de maig. 

"Hem fet una temporada molt bona, hem acabat vuitens i amb gana per continuar millorant la pròxima temporada. Vindran jugadors i en marxaran d'altres, però hem de continuar amb la línia marcada la temporada passada", ha explicat l'exmadridista, que ha lloat el bon ambient i la unió que existeix en el vestidor blanc-i-blau. "El grup està fet, la mentalitat ja la tenim i tot el que vingui serà bo", ha augurat. 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut