Karanka celebra l'eliminació del Manchester City. (Foto: EFE)

El Middlesbrough de Karanka elimina el Manchester City (0-2) de la Copa anglesa

El Middlesbrough, equip de la segona categoria del futbol anglès, ha guanyat al camp dels de Pellegrini per 0-2 en partit corresponent a la 4a ronda de la Copa. El Chelsea, líder de la Premier, també ha quedat fora del torneig
Actualitzat

Sorpresa de les grosses al Etihad Stadium. El Manchester City ha perdut per 0-2 contra el Middlesbrough i ha caigut eliminat a la Copa anglesa. Aitor Karanka, entrenador del Boro, li ha guanyat la partida a Manuel Pellegrini en un duel entre extècnics del Madrid.

El xilè ha posat un onze fort sobre el terreny de joc amb Agüero Silva, tot i enfrontar-se amb un rival d'inferior categoria. El Middlesbrough, equip menys golejat del Championship, ha resistit l'empenta inicial dels "citizens"  i ha decidit l'eliminatòria amb dos gols a la segona part. Bamford, cedit pel Chelsea, i Kike, ex del Múrcia, han marcat per als de Karanka.

Derrota humiliant del Chelsea

L'eliminació més dolorosa l'ha patida el Chelsea, líder de la Premier. Mourinho ha reservat molts futbolistes contra el modest Bradford City, conjunt que milita a la quarta categoria del futbol anglès. Els "blues" s'han avançat amb dianes de Cahill i Ramires, però han acabat perdent per 2-4. Stead, Morais, Halliday i Yeates han fet emmudir Stamford Bridge.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut