Víctor Valdés
Víctor Valdés no tornarà a Old Trafford (Reuters)
Futbol

El Manchester United de Mourinho anuncia que deixa de comptar amb Víctor Valdés

El tècnic portuguès ha començat a fer "neteja" a Old Trafford per iniciar un nou projecte en el qual l'exblaugrana no comptarà

Actualitzat

El Manchester United ha decidit prescindir de Víctor Valdés, juntament amb tres jugadors més, George Dorrington, Nick Powell i Oliver Rathbone. Són els primers futbolistes que han caigut de l'equip des de l'arribada a la banqueta de José Mourinho, que ja havia insinuat que calia fer una "neteja" important al vestidor dels Red Devils.

L'exbarcelonista va arribar al club anglès el 2015, a les ordres de Louis van Gaal, amb el qual aviat va entrar en conflicte, com ja havia passat en el temps que van coincidir al Barça. El porter ha jugat cedit aquest temporada a l'Standard de Lieja i ha guanyat una Copa de Bèlgica.

Als 34 anys, Valdés, que havia sortit del Barça greument lesionat, haurà de tornar a buscar-se un equip després que Mourinho hagi decidit que no compta amb ell. El tècnic i el futbolista no han tingut una relació precisament bona des de fa anys. El 2010, l'Inter de Milà va eliminar els blaugranes de la lliga de Campions al mateix Camp Nou, i el portuguès va sortir a la gespa a celebrar-ho efusivament, moment en el qual Valdés va intentar aturar-lo a empentes.

Anar al contingut