Sterling ha fet el primer gol del partit (Reuters)

El Manchester City torna a derrotar el Reial Madrid (2-1) i es classifica per als quarts de final de la Lliga de Campions

Els de Guardiola han estat molt superiors i s'han beneficiat de dues errades gruixudes de Varane en les accions dels gols de Sterling i de Gabriel Jesus
Agustí Alavés Actualitzat

El Manchester City ha eliminat amb solvència al Reial Madrid en els vuitens de final de la Lliga de Campions. S'ha repetit el resultat de l'anada i els anglesos, tot i l'absència del Kun Agüero, han tornat a guanyar per 2 a 1.

Els primers minuts han estat de domini local. Els davanters del Manchester City pressionaven la sortida de pilota madridista. En una d'aquestes, Gabriel Jesus ha recuperat l'esfèrica davant Varane i ha regalat el gol a Sterling. Sisè gol a la Champions de l'internacional anglès, diana número 31 de la temporada. Sterling hauria pogut marcar el 2 a 0, però el seu xut des de la frontal ha marxat per sobre del travesser.

Els de Zidane no han exigit a Ederson fins al minut 21. El porter local s'ha lluït en dues accions gairebé consecutives a xuts de Benzema i Hazard. El gol de l'empat l'ha marcat Benzema, de cap, després d'una bona centrada des de la dreta de Rodrygo.

El Madrid seguia viu en l'eliminatòria. Courtois hi ha posat de la seva part desviant a córner un u contra u davant Sterling just començar la segona part. Poc després, Benzema ha rematat a les mans d'Ederson i Courtois ha evitat el segon gol dels "citizens" en una mitja volta de Gabriel Jesus. Però el brasiler no ha desaprofitat una cessió horrible de Varane i ha definit bé per fer el 2 a 1. Gabriel Jesus, que ja va marcar al Bernabéu, ha fet 6 gols en aquesta Champions.

El tram final del matx ha estat un calvari madridista. Els de Zidane han estat incapaços de generar accions de perill i han caigut eliminats amb un 4 a 2 en el global de l'eliminatòria. El rival als quarts de l'equip dirigit per Guardiola serà l'Olympique de Lió, que ha eliminat la Juventus.