Benjamin Mendy, en una foto d'arxiu, jugant amb el Manchester City (Reuters)

Benjamin Mendy, acusat de dos casos més de violació

El lateral francès suma sis presumptes càrrecs de violació i un d'agressió sexual i es manté en presó provisional des de l'agost
Redacció Esport3 Actualitzat

El lateral francès Benjamin Mendy ha estat acusat de dos casos més de violació i ja en suma sis, a més d'un cas d'agressió sexual, pels quals haurà de respondre davant la justícia britànica. El jugador, que es troba suspès del Manchester City i en presó preventiva, compareixerà aquest dimecres davant la Cort de Magistrats de Stockport, al nord d'Anglaterra. 

Els presumptes fets delictius de Mendy s'haurien  produït entre l'octubre del 2020 i l'agost del 2021. L'internacional francès va ser empresonat de forma preventiva des de finals d'agost, quan es van conèixer cinc dels 7 presumptes delictes, i des d'aleshores se li ha refusat la llibertat sota finaça en diverses ocasions.  

L'ocàs d'una promesa del futbol

El Manchester City va fitxar Benjamin Mendy de l'Olympique de Lió a canvi d'uns 60 milions d'euros l'estiu del 2017, converint-se en el defensa més car del futbol. Però el seu rendiment mai ha estat a l'alçada d'aquesta etiqueta, tant per les lesions, com per símptomes d'un comportament dissipat fora del camp. El fet que l'enxampéssin conduint un Lamborghini d'alta gamma sense carnet ni assegurança sembla ara un joc de nens en comparació amb la gravetat de les acusacions que pesen actualment sobre ell.    

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut