Barça

El Lilla s'interessa per Afellay, mentre continua la guerra freda entre València i Barça per Jordi Alba

Tot i el fracàs d'Holanda a l'Eurocopa, les actuacions d'Ibrahim Afellay no han passat desapercebudes per alguns clubs europeus. El Lilla ha preguntat per l'holandès i sembla disposat a arribar a pagar fins a set milions pel jugador. La guerra freda entre València i Barça per Jordi Alba continua viva i de Drogba, res de res.

Actualitzat
Tot i el fracàs d'Holanda a l'Eurocopa, les actuacions d'Afellay no han passat desapercebudes per alguns clubs europeus. L'últim que ha anat a les oficines del Barça per preguntar pel blaugrana ha estat el Lilla. De moment no hi ha oferta formal, per escrit, però el club francès sembla disposat a arribar a pagar fins a set milions pel jugador.

La decisió final està en mans de Tito Vilanova, que és qui ha de decidir si compta o no amb l'holandès.

La guerra freda entre València i Barça per Jordi Alba continua viva. Ningú baixa del burro. A València continuen reclamant 15 milions i el Barça, que no té pressa, no puja de deu. Sandro Rosell està convençut que el defensa vol tornar al Barça i pensa que aquest argument pot ser clau en el fitxatge.  

El tema Drogba ni tan sols existeix a Can Barça. El club blaugrana descarta qualsevol possibilitat de fitxar el, fins fa poc, davanter del Chelsea.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut