El Kun Agüero podria haver-se de retirar del futbol

Segons ha avançat Catalunya Ràdio, la patologia del Kun Agüero és greu i hi ha poques opcions que torni al futbol professional. El jugador recorda que segueix en observació
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Agüero

La patologia que té el Kun Agüero és greu i la possibilitat que l'argentí s'hagi de retirar del futbol professional està sobre la taula, segons "El matí de Catalunya Ràdio". Ara mateix és només una opció i el dicatamen definitiu se sabrà durant aquests propers mesos.

Segons Catalunya Ràdio, la patologia que té podria ser incompatible amb la pràctica esportiva professional. Comparant el seu cas amb el de Graham Hansen, el diagnòstic és ben diferent. Hansen ha tingut una arítmia benigna, se l'ha intervingut i, com va dir el club, la setmana que ve ja es pot anar incorporant a l'activitat física. El Kun Agüero també va tenir una arítmia però en el seu cas no benigna i el problema cardiològic de l'argentí és bastant més complex i delicat.

El mateix jugador ha reaccionat a la notícia donada per Catalunya Ràdio recordant que segueix estant dins del període d'observació de 3 mesos donat inicialment pels metges: 

 

Gafat des de la seva arribada a Barcelona


Res no li està sortint com esperava a Barcelona. Va venir per jugar amb Messi però no va poder arribar ni a entrenar-se amb el seu company. Una lesió al bessó intern de la cama dreta li va impedir assistir al comiat de Leo i també al Gamper davant la Juve. Després de 10 setmanes lesionat, Agüero va poder debutar contra el València.

Va jugar tres estones a la Champions i a la Lliga. Contra l'Alabès va sortir de titular, però es va desplomar quan faltaven quatre minuts per al final de la primera part.

 

L'1 de novembre el Barça va informar que el punta argentí, que ja va tenir una arítmia als 12 anys, s'havia sotmès a "un procediment diagnòstic i terapèutic" a càrrec del doctor Josep Brugada. Ara tot apunta que els resultats finals el deixaran sense poder tornar a jugar professionalment al futbol.

ARXIVAT A:
Agüero
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut