El jugador de la Penya Alen Omic fa una esmaixada (@Penya1930)

El Joventut venç l'Estudiantes (78-76) i suma la primera victòria a la Lliga Endesa

Prepelic, Zisis i Connor Morgan han estat els jugadors més decisius d'entre els de Carles Duran en l'èpic i treballat primer triomf verd-i-negre a la competició domèstica
TEMA:
Penya

El Joventut ha necessitat cinc jornades per sumar la primera victòria a la Lliga Endesa. El conjunt verd-i-negre ha doblegat l'Estudiantes a l'Olímpic de Badalona per 78-76. El partit ha començat d'allò més igualat, però, en el segon quart, l'equip madrileny ha fet un pas endavant fent reviure, un dia més, el temor de la derrota. Ara bé, a la represa, els de Carles Duran s'han retrobat amb la inspiració i han deixat contra les cordes l'Estudiantes amb un Prepelic finíssim des de la línia de tres i liderant l'atac de l'equip badaloní.

Del costat de l'Estudiantes, Arteaga i Pressey s'han aliat per contrarestar les envestides de la Penya que ha començat a paladejar el dolç i enyorat regust de la victòria. En l'últim quart, el Joventut, esperonat per una afició molt activa, ha anat més enllà i s'ha plantat amb un inèdit 74-64, més 10 punts, màxima diferència en tot el partit. L'Estudiantes, però, no ha abaixat els braços i ha escurçat les distàncies fins a acariciar la remuntada. La victòria, però, finalment, s'ha quedat a Badalona. Prepelic, amb 24 punts, ha estat el màxim encistellador del Joventut seguit per un eficaç Connor Morgan, amb 22 punts, i un inspirat Zisis que ha repartit onze assistències.