El Granollers busca la proesa a la pista del Kiel, a l'EHF d'handbol, a Esport3

Aquest dissabte a les 18.00, Esport3 emetrà en directe el partit de la penúltima jornada de la fase de grups de la Copa EHF d'handbol entre el THW Kiel i el Fraikin BM Granollers
Actualitzat

A la penúltima jornada de la fase de grups de la Copa EHF, el Fraikin BM Granollers encara manté les opcions d'arribar als quarts de final. Això sí, cada jornada és una final per al conjunt català que aquest dissabte buscarà la proesa a la pista del totpoderós THW Kiel, per continuar viu a Europa.

Ara mateix, el Granollers estaria fora dels quarts de final, però, matemàticament, encara té opcions de classificar-s'hi. I aquest dissabte s'ho jugarà tot a la pista del THW Kiel, un dels tres equips d'aquesta competició que compta els seus partits per victòries. El també equip alemany del Füchse i el portuguès del Porto, amb quatre victòries, ja tenen el bitllet per als quarts de final, una eliminatòria que el THW Kiel, com a organitzador de la Final Four, s'estalviarà, i passa a la ronda final. El fet que els alemanys no s'hi juguin res, en aquest partit, pot donar certes esperances a un Granollers que, en cas de derrota, dirà adeu a Europa.

En el partit de la primera volta, el THW Kiel va guanyar per onze punts el Granollers (22-33), però els vallesans volen donar una altra imatge a l'Sparkassen Arena. El record de la victòria al Palau Blaugrana de la temporada passada, trencant la ratxa d'imbatibilitat del Barça, és un precedent a què s'aferren els jugadors del Granollers per repetir una proesa que seria històrica.

El Fraikin BM Granollers afrontarà aquest partit després de guanyar dimecres a la pista del Bada Huesca (24-28) i mantenir-se en el grup de cinc equips que estan lluitant per la segona plaça a la Lliga ASOBAL. L'entrenador Antonio Rama continua tenint les baixes de Borja Lancina, Ian Tarrafeta i Edgar Pérez, però aquest cop sí que s'emporta el serbi Ivan Popovic, que s'ha perdut els dos últims partits de Lliga per problemes físics.

Per la seva banda, el THW Kiel afrontarà el partit contra el BM Granollers amb menys de 48 hores de descans respecte el partit de Lliga alemanya que va jugar dijous a la pista de l'Stuttgart, on va guanyar per 27 a 30. El THW Kiel és segon a la Bundesliga, a quatre punts del líder, el Flensburg, i no perd un partit des del passat 17 de febrer, quan va perdre a la seva pista contra el Magdeburg.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut