El Girona ja suma cinc mesos sense guanyar a Montilivi (LaLiga)

El Girona no passa de l'empat amb el Saragossa (0-0) i continua sense guanyar a Montilivi

El Girona no ha passat d'un empat sense gols davant del Saragossa a Montilivi. Tot i que els de Machín han disposat de més ocasions per guanyar, fa cinc mesos que no ho fan a casa

Inici fulgurant del Girona que en menys d'un minut ja ha dirigit el primer xut entre els tres pals. Ha estat Pere Pons, a qui el porter del conjunt aragonès li ha interceptat la pilota. Però el que ha començat animat s'ha anat apagant. Els gironins no han arribat amb gaires ocasions clares a la porteria de Bono i el Saragossa tampoc ha intimidat la de Becerra. La més destacada per als de Machín ha estat a jugades d'estratègia, en una falta que ha acabat sense rematador.

A la segona part, Felipe l'ha enviat per sobre del travesser i, més tard, no ha arribat a temps a una assistència de Borja. Alcaraz ha trobat un Bono ben col·locat en un xut des de la frontal després d'aprofitar una passada de Clerc. Al minut 73 s'ha produït una acció polèmica entre Wilk i Mata a l'àrea dels de Popovic, per la qual els gironins han reclamat penal. L'àrbitre, però, no ho ha considerat. A cinc minuts del final, Alcalá ha tingut el gol. En una rematada ben col·locada, ha trobat un Bono providencial encara més ben col·locat per evitar-ho. El Saragossa continua invicte lluny de La Romareda, mentre que el Girona continua sense guanyar a Montilivi.