Rubén Alcaraz intenta interceptar una pilota del Cadis (@LaLiga)

El Girona empata amb el Cadis i suma un punt que el manté en posicions de play-off d'ascens (0-0)

Els de Pablo Machín no han pogut marcar cap gol a domicili i sumen un punt que els manté en sisena posició en solitari i en zona de play-off d'ascens

El Girona, que volia ratificar la seva bona ratxa a la categoria de plata, no ha pogut apuntar-se la seva tercera victòria consecutiva a la categoria de plata. Els de Pablo Machín han empaat a domicili amb el Cadis en un partit sense gols (0-0).

El Girona, el favorit del matx, ja que ocupa plaça en el play-off d'ascens, no ha pogut fer cap gol, davant d'un Cadis en descens, molt necessitat per sumar punts i agafar una mica d'aire. Els gaditans han creat més opcions de perill que no pas els gironins durant els primers quinze minuts de partit. El Girona, però, ha anat entrant en calor i al minut 36 ha estat a punt d'inaugurar el marcador. Portu roba a la frontal, la cedeix a Eloi que llança un xut des de la dreta de l'àrea de Cifuentes que s'estavella directament al pal (0-0).

Després del pas per vestidors, el Cadis ha començat fort. Cruz fa una rematada a boca de canó que el porter gadità del Girona, René aconsegueix aturar en dos temps. Els de Machín ho han tornat a intentar amb una molt bona combinació entre Sandaza i Cristian, però el xut d'aquest últim, massa fluix, l'ha aturat el porter (67', 0-0).

Amb aquest empat el Girona continua sisè, en solitari, amb 13 punts. El Cadis és 19è i inaugura la zona de descens de la categoria de plata de la Lliga.