El Girona cau davant el Celta i no acaba de sortir del pou (2-1)

Iago Aspas, com sempre, ha desencallat el marcador i el partit, amb una diana a la primera part, però el Girona ha aconseguit la igualada a la segona; el Celta, però, ha guanyat el partit amb un golàs de Boufal
Meritxell Carles i Artime Actualitzat

Celta i Girona es jugaven aquest migdia a Balaídos tres punts vitals per a certificar la permanència. Dos rivals directes, junts a la taula classificatòria, que han lluitat per la necessitada victòria en un partit molt marcat per la tensió. Iago Aspas, com sempre, ha desencallat el marcador i el partit, amb una diana a la primera part, però el Girona ha aconseguit la igualada a la segona; el Celta, però, ha guanyat el partit amb un golàs de Boufal.

La tensió ha pogut amb el Girona, que no ha sabut llegir el partit i plantar cara un Celta més viu a la primera part. El conjunt gallec ha tirat del seu crac, Iago Aspas, per obrir el marcador en el minut 34. Amb una jugada que el conjunt de Vigo comença des de la seva porteria, rep Boufal, que s'inventa una jugada per servir al cor de l'àrea on Aspas no falla (1-0, minut 34).

A la segona part ha arribat el moment polèmic del partit. En el 47 Portu ha marcat l'empat (1-1) però ha entrat en acció el VAR, per un possible fora de joc. Després de cinc minuts de revisió del VAR i de l'àrbitre, Del Cerro Grande, el gol ha acabat pujant al marcador. El VAR havia de revisar si Stuani havia tocat la pilota o no per un possible fora de joc de Portu, finalment l'àrbitre ha vist que no l'havia tocat i ha donat el gol de Portu. Entre Stuani (39) i Portu (18) han marcat 57 dels 84 gols del Girona a Primera (67%).

Amb un golàs de Boufal, el Celta ha apagat les esperances del Girona (2-1, minut 69). Ha rebut el marroquí, a l'esquerra, encara a Porro, retalla i amb la cama esquerra la posa dins de la porteria de Bono.

En el temps afegit l'ha tingut Stuani, però el seu xut, a pocs metres de la línia de gol, l'ha desviat un defensa del Celta, Cabral.

Amb aquesta victòria el Celta se situa catorzè a la classificació amb 35 punts, tot just per sobre del Girona que en té 34, a només dos punts del Valladolid, que és qui marca la zona des descens. El proper dimarts s'enfronten Valladolid i Girona, en un partit a vida o mort.