Important triomf del Barça a l'anada dels quarts de final de la Champions (29-33)

El Barça torna cap a Barcelona amb un avantatge de 4 gols sobre el Flensburg: 29 a 33 i amb la classificació per a la final four, objectiu principal de la temporada, a tocar
Mireia Vicente Actualitzat

El Barça aquest dimecres ha fet els deures. I és que el guió del partit ha començat com volien els blaugranes. Amb gol del pivot Ben Ali, substitut del lesionat Ludovic Fabregas i amb Gonzalo Pérez de Vargas aturant. A la primera part, han fet la millor defensa de tota la temporada. El Flensburg només havia marcat 3 gols fins al minut 13, quan el Barça ja anava 7 gols amunt. L'ambient del Flens Arena, ple a vessar, no ha afectat els blaugranes.

Efectivitat sota pals, solidesa defensiva i encert golejador, un 72 per cent al descans, 13 gols a 18. Però la segona part ha estat molt diferent. Un Barça més irregular, amb el Flensburg més concentrat, que s'hi ha arribat a acostar de tres gols. Però ha aparegut Richardsson, i ha seguit el festival golejador dels habituals, Dika Mem i Aleix Gómez. I, sobretot, del qatarià Ben Ali, que aquest dimecres ha fet el millor partit des que va arribar al desembre. 8 gols de 8 llançaments.