Ferrao i Joselito celebren el primer gol del Barça

El FC Barcelona Lassa supera l'antepenúltim de la Lliga, el Burela, i suma 12 partits sense perdre a l'LNFS (6-2)

Els blaugrana van veure tallada la setmana passada, a la pista del Gáldar Gran Canària, una ratxa de 10 victòries consecutives, en un empat que li va costar el liderat de Lliga. Al Palau, davant d'un dels equips de la cua, els d'Andreu Plaza han tornat al camí del triomf

El FC Barcelona Lassa ha encadenat 12 partits seguits sense perdre (11 victòries, 1 empat) a la Lliga Nacional de Futbol Sala gràcies al seu triomf davant del Burela (6-2), el tercer per la cua de la classificació. Els blaugrana han posat setge de sortida a la porteria visitant, però els pals (dos xuts a fusta de Marc Tolrà) i l'encert del porter català Joan Miñano els han negat el gol fins al minut 8, quan Joselito ha recuperat la pilota i ha fet l'assistència perquè Ferrao aconseguís la seva diana 21 a la Lliga. Un minut després Adolfo en una jugada d'estratègia ha fet el 2-0. Després d'uns primers minuts de joc ràpid, els visitants han imposat el seu ritme pausat. En el minut 16, Antoñito ha marcat el 2-1. El Barça s'ha refet dos minuts més tard, en una combinació entre Dyego i Roger que ha culminat el brasiler en el 3-1.

Després del descans, amb superioritat per l'exclusió de dos minuts d'Isi, el Barça ha tingut dues oportunitats. La primera, un xut al travesser de Joselito en el minut 25. La segona, pocs segons més tard, el xut de Joao que ha significat el quart gol barcelonista. A 8 minuts i mig del final, Ferrao ha fet el seu segon gol de la nit en rematar de cap una passada del seu porter Juanjo davant l'oposició de Miñano, que ha sortit per intentar tallar la pilota. En el minut 36, Quintela ha aprofitat una falta d'entesa entre Iago Míguez i el porter del Burela per marcar el 6-1. Segons després, Míguez ho ha compensat anotant el 6-2.