Wael Jallouz s'ha retirat per les nombroses lesions (Víctor Salgado, @FCBhandbol)

El FC Barcelona Lassa no doblega la resistència del Bada Osca fins a la segona part per seguir invicte a l'Asobal

L'equip aragonès ha obligat el Barça ha treballar de valent per evitar la seva primera derrota a la Lliga Asobal en molt de temps

El FC Barcelona Lassa ha mantingut la seva llarguíssima ratxa de victòries consecutives a la Lliga Asobal, tot i que amb menys claredat de l'esperada. El Bada Osca ha plantat cara, ha arribat al descans al davant en el marcador (15-13) i no ha cedit fins que els de Xavi Pascual han posat tota la carn a la graella a la segona meitat (26-30).

Els primers 10 minuts del matx han estat igualats, fins que els aragonesos han aconseguit un parcial de 4 a 1. Després del descans, els blaugrana han augmentat la seva eficàcia golejadora de la ma de Wael Jallouz (9 gols), Víctor Tomàs i Cedric Sorhaindo fins assolir un màxim avantatge de 5 gols, 21 a 26.

Durant el descans del partit, s'ha celebrat el sorteig de les semifinals de la vint-i-setena Copa Asobal. El Barça ha quedat emparellat amb el Naturhouse La Rioja.