Els jugadors del CN Terrassa celebren la victòria a la piscina del Marsella

El CN Terrassa sorprèn el Marsella i suma la segona victòria a la Champions (9-10)

Sergi Mora, quan quedava poc més d'un minut per al final, ha fet el gol del triomf dels vallesans, que continuen cinquens a la classificació del seu grup

El CN Terrassa ha sumat la segona victòria a la Lliga de Campions de waterpolo en guanyar a la piscina del Marsella, vigent campió de l'Eurocopa. Els francesos han dominat els dos primers quarts i han arribat al descans al davant en el marcador. Però l'equip de Dídac Cobacho ha aconseguit forçar un empat a 7  en el tercer quart. I en l'últim, els catalans han capgirat definitivament el marcador. Sergi Mora, quan quedava poc més d'un minut pel final, ha establert el defintiu 9 a 10. El Terrassa continua cinquè en la classificació del seu grup.