Javier Sardá, un triomfador lluny de casa seva

El càntabre Javier Sardá torna a guanyar la Volta ciclista al Vietnam

El ciclista de Cantàbria Javier Sardá ha revalidat aquest diumenge la victòria a la volta ciclista al Vietnam, una prova que no forma part del calendari UCI i que s'ha disputat sense problemes aquests dies
Redacció Esport3 Actualitzat

La pandèmia del coronavirus no ha afectat la volta ciclista al Vietnam, una competició que aquest any ha adquirit una notorietat que no tenia, al ser la primera que es disputava al món des que el mes de març es va acabar abans d'hora la París-Niça. La cursa no forma part del calendari de la Unió Ciclista Internacional i només la disputen equips asiàtics.

Javier Sardá, un ciclista espanyol de 32 anys, nascut a la població cantàbrica d'Entrembasaguas i resident a Zamora, va emigrar fa tres anys al Vietnam per falta d'oportunitats en els equips europeus, i va fitxar pel Thanh Pho Ho Chi Minh vietnamita. Allà s'ha convertit en una figura mediàtica i avui ha guanyat, per segon any consecutiu, la cursa més important del país.

Sardá ha superat sense problemes l'última etapa de la cursa i s'ha imposat a la classificació general, amb un avantatge de 35 segons respecte al segon classificat, un ciclista vietnamita anomenat Nguyen Tan Hoai.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut