El Baxi Manresa obté una agònica victòria a la pista del Hapoel Jerusalem (68-73)

Els manresans, liderats pels 23 punts de Sylvain Francisco, han sumat el segon triomf europeu en dues jornades en un final a cara o creu
Víctor Lavagnini Actualitzat

En un partit tancat i marcat pels baixos percentatges, el Baxi Manresa s'ha endut la segona victòria europea a la Lliga de Campions de la FIBA guanyant a Jerusalem per 68 a 73. El Baxi no ha començat bé, 10 a 2, però s'ha refet en el segon quart del domini rebotador del Hapoel quan ha jugat amb més solidesa i ha aparegut l'anotació. Ha estat un matx jugat punt a punt. L'equip de Pedro Martínez ha arribat a guanyar de cinc, 19 a 24, però ha arribat al descans un punt per sota, 33 a 32.

Els manresans han mantingut la iniciativa a la represa fins que la defensa israeliana s'ha imposat en una mala nit pels tiradors exteriors, amb dues excepcions: Adams, 24 punts, i Francisco, 23 punts, els bases local i visitant han protagonitzat un duel anotador impressionant com a referents anotadors dels seus equips respectius.

A falta de 37 segons, Francisco ha dividit la defensa israeliana i ha doblat Valtonen per transformar un triple providencial. Al Baxi, molt segur tot el partit des de la línia d'un punt, li ha tremolat el canell en els últims llançaments, però al final s'ha endut un partit molt valuós en una pista complicada on ha guanyat el partit l'equip que ha jugat millor col·lectivament.