El Barça presenta Ronaldinho com a ambaixador del club

El Gaúcho ha anunciat que portarà al museu la Pilota d'Or que va guanyar com a blaugrana perquè es conservi a l'entitat
Actualitzat

El FC Barcelona ha recuperat un dels ídols de les últimes dècades. En un acte presidit per Josep M. Bartomeu, el club ha presentat Ronaldo de Assis Moreira com a nou ambaixador blaugrana al món. Després de recuperar en un vídeo alguns dels seus gols més memorables amb el Barça, i de fer un posat amb la samarreta actual, que portava el seu nom inscrit, el crac ha fet unes declaracions per a l'afició.

Ronaldinho s'ha reconegut "molt content de poder ajudar a portar el nom del Barça més amunt i més lluny". En la seva opinió, "poques persones del món tenen el plaer de poder dir que són ambaixadors del FC Barcelona. No tinc paraules per agrair-ho al club."

El nou representant dels culers, ha anunciat que portarà la Pilota d'Or que va guanyar al Camp Nou perquè es conservi al Museu del Barça.

Sobre l'actualitat futbolística, s'ha mostrat segur que l'equip de Luis Enrique està format "encara pels millors jugadors del món, que fan el millor equip del món. Penso que aquest any faran alguna cosa molt important."

La pregunta del milió per al Gaúcho ha estat sobre tridents. Quin és millor, el format per Messi, Neymar i Suárez, o el que el reunia ell mateix també amb Messi i amb Eto'o? L'exjugador ha evitat fer comparacions, però ha lloat molt l'anomenat "MSN", perquè "també són jugadors d'una qualitat excepcional, com ho erem nosaltres. Jo hagués fet el doble de gols amb ells. El que compta és com se'ls veu jugar de contents, guadint l'un de l'altre i ajudant-se, sense enveges."

En el futur immediat, s'ha mostrat excitat per l'eliminatòria de Lliga de Campions que enfrontarà el Barça i PSG, que espera que sigui "molt bonica, perquè són dos equips en els quals he jugat."

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut