Todibo, quan jugava al Barça

Todibo confirma que és el jugador del Barça que ha donat positiu per coronavirus

Actualitzat

El FC Barcelona ha notificat un cas de positiu per Covid-19 en un dels nou jugadors que es van fer les proves aquest dimarts abans de començar a fer la pretemporada. Per tant, aquest cas no afecta l'actual plantilla de l'equip blaugrana, que aquest dimecres fa l'últim entrenament abans de viatjar dijous a Lisboa per jugar divendres els quarts de final de la Champions davant el Bayern de Munic.   

Per les instal·lacions del club blaugrana van passar nou jugadors que són nous a la disciplina del club, com és el cas de Pedri, Francisco Trincao i Matheus Fernandes, o bé que tornen de les cessions respectives, com ara Rafinha, Carles Aleñá, Jean-Clair Todibo, Moussa Wagué, Juan Miranda i Oriol Busquets. El club informa que és asimptomàtic, que es troba aïllat i que en cap moment no va estar amb contacte amb els jugadors que intentaran la conquesta de la sisena Copa d'Europa per al club a partir de divendres.  

A primera hora d'aquesta tarda, Jean Clair Todibo ha confirmat ell mateix a través de les xarxes socials que ell és el jugador del Barça que ha donat positiu:

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut