El Barça no aconsegueix reduir les exigències econòmiques del PSG per Neymar

Una delegació del Barça s'ha reunit per fer una primera aproximació per fitxar Neymar. La trobada amb el PSG ha acabat sense acord i ara mateix les diferències són àmplies.
Actualitzat
TEMA:
Neymar

El Futbol Club Barcelona no aconsegueix que el PSG redueixi les exigències econòmiques per traspassar Neymar. La reunió amb el club francès, que s'ha fet aquest dimarts a París, ha acabat sense avenços significatius.  

Hi ha hagut pocs avenços perquè el PSG no redueix les seves exigències econòmiques i pretén que, bàsicament, l'operació es faci amb diners. El Barça, en canvi, vol que la inversió sigui tan petita com sigui possible i el desig és que l'operació és tanqui a través d'un intercanvi de jugadors.

Les posicions estan molt allunyades, però des del Barça es considera que l'estiu és llarg i, si el PSG és el principal interessat a treure's de sobre el jugador, haurà d'acabar rebaixant les pretensions.

.

Per la seva part, el brasiler Neymar, aliè a qualsevol negociació, és a l'Algarve, a Portugal, on se l'ha vist en un concert i gaudint amb família i amics de les cales d'aquesta zona portuguesa.

 

 

 

ARXIVAT A:
Neymar
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut