Pierre Oriola lluita una pilota amb Nelson Luke del Betis (EFE)

El Barça Lassa suma una nova victòria davant del Betis (82-89)

Amb aquesta victòria, els blaugranes mantenen la segona posició a la classificació sense perdre de vista el València i el Montakit Fuenlabrada
Oriol Llach Estrella Actualitzat

El Barça Lassa ha superat el Betis en el duel corresponent a la jornada 15 de la Lliga Endesa (82-89). Una nova victòria blaugrana al sarró que només fa que confirmar que els dubtes, els errors i les males sensacions comencen a ser cosa del passat.

Els andalusos,  que són a la part baixa de la classificació però en bona ratxa, han sortit molt endollats: dominant en el parquet i plantant cara al conjunt de Sito Alonso que li ha costat una mica escalfar els motors. 21-19, al final del primer quart.

En el segon temps, el Barça Lassa ha esmenat petites imprecisions que han tingut resultat immediat i és que la possessió de la pilota ha passat a mans dels blaugranes que s'han abocat al joc ofensiu amb un inspirat Vezenkov (17 punts, 3 rebots i 2 assistències) que es vol guanyar la confiança de l'entrenador blaugrana a còpia de demostrar a la pista del que és capaç. Els blaugranes han marxat al descans amb un coixí de 9 punts, 31-40.

A la represa, s'ha repetit el guió de l'inici, control dels bètics a la recerca de la reacció. Aquesta vegada, però, els blaugranes no han permès que els tornés a passar i han sabut mantenir les distàncies tot i els esforços del trio Anosike, Schilb i Kelly que han assumit íntegrament el joc de l'equip andalús. El Barça Lassa ha pitjat l'accelerador i s'ha plantat amb un màxim avantatge de 17 punts després d'un espectacular triple de Pau Ribas. El tercer quart ha finalitzat amb un 49-62 en el marcador.

En l'últim període, el conjunt andalús no ha renunciat a capgirar el resultat i no ha perdonat ni una pilota,fet que els ha permès agafar aire i recuperar la confiança. Els blaugranes, però, s'han encarregat de mantenir el marge just per evitar que el Betis els esguerrés la victòria. 82-89, al final de l'enfrontament.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut