Perperoglu acaba una etapa de dues temporades al Barça Lassa (EFE)

El Barça Lassa suma una balsàmica victòria contra l'Estrella Roja (67-54)

En un duel de tràmit pels blaugrana, que ja estan eliminats de l'Eurolliga, el conjunt de Giorgos Bartzokas ha tret l'orgull i s'ha imposat al conjunt serbi liderat pels 17 punts de Perperoglu
David Carballo Actualitzat

El Barça Lassa ha sumat una balsàmica victòria contra l'Estrella Roja al Palau Blaugrana per 67 a 54. En un duel de tràmit pels blaugrana, que ja estan eliminats de l'Eurolliga, el conjunt de Giorgos Bartzokas ha tret l'orgull i s'ha imposat al conjunt serbi, que encara manté opcions de classificació.

Amb les baixes d'Ante Tomic, sancionat, i Vitor Faverani, lesionat, el Barça ha afrontat el duel amb un únic pivot disponible, Moussa Diagné, i el reforç del jugador letó del filial Rodions Kurucs, que ha fet el seu debut oficial amb el primer equip. 

Tot i acabar el primer quart un punt per sota en el marcador (17-18), els blaugrana gairebé sempre han portat la iniciativa de la mà de Perperoglu, que ha acabat com a màxim anotador del matx amb 17 punts.

Els serbis han intentat reaccionar, però han topat amb la bona intensitat defensiva d'un Barça que s'ha pogut reivindicar amb un triomf que, tot i no servir de res per a la classificació, permetrà als homes de Bartzokas recuperar la confiança i la moral de cara als pròxims compromisos. Al final del matx, el públic del Palau Blaugrana ha premiat l'esforç dels seus jugadors amb una ovació.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut