El Barça Lassa cau contra el Magna Navarra als penals i queda eliminat als quarts de final de la Copa d'Espanya

Els blaugranes han cedit als penals contra el Magna Gurpea Navarra després que al final del temps reglamentari s'hagi arribat amb empat a dos en el marcador
David Carballo Actualitzat

El Barça Lassa ha quedat eliminat contra pronòstic als quarts de final de la Copa d'Espanya de futbol sala. Els blaugranes han cedit als penals contra el Magna Gurpea Navarra després que al final del temps reglamentari s'hagi arribat amb empat a dos en el marcador. El brasiler Araça ha avançat els navarresos en el marcador, però el Barça ha remuntat amb gols del debutant Rafa López i Ferrao.

En la represa, els homes d'Andreu Plaza no han trobat un tercer gol que encaminés el triomf i, en canvi, el Magna ha estat capaç d'igualar el duel amb un gol de Dani Saldise a sis minuts del final. Tot i que encara quedava temps per desfer la igualada, els blaugranes no han pogut tornar a batre la porteria d'Asier i l'eliminatòria s'ha hagut de decidir en els llançaments de penal.

El Magna Navarra ha transformat els seus dos llançaments, mentre que Ferrao ha marcat el seu, però Dyego i Marc Tolrà han fallat i han acabat per enfonsar les esperances d'un Barça Lassa que torna de Ciudad Real amb la cua entre cames. Després de quedar eliminats a la primera de la Copa del Rei contra el Llevant i ara també a la Copa d'Espanya, als blaugrana només els queda la lliga per no tancar la tercera temporada en blanc.

El Pozo Múrcia, l'altra semifinalista

El rival del Magna Gurpea serà El Pozo Múrcia, que ha eliminat el Palma Futsal per 1 a 4. El brasiler Tomaz ha marcat el 0 a 1 per als murcians en el minut 5. El 0 a 2 ha arribat a 20 segons del descans: l'ha fet el croat Marinovic. En el segon període, el brasiler Pito ha marcat el 0 a 3, que semblava sentenciar el partit, però, aleshores, el Palma Futsal ha reaccionat. Eloi Rojas ha anotat l'1 a 3 en el minut 28. Un xut de Carlitos hauria pogut ser el 2 a 3, però la pilota ha anat al pal i el porter Fede ho ha aprofitat per fer l'1 a 4 de porteria a porteria i ha estat la sentència definitiva.