El Barça ja és a Belgrad per disputar la final four de l'Eurolliga

Els de Saras Jasikevicius ja són a la capital sèrbia, on dijous s'enfrontaran al Reial Madrid en les semifinals de l'Eurolliga
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Eurolliga

El Barça jugarà per 16a vegada la final four de l'Eurolliga. Una cita que suposarà la segona classificació consecutiva del Barça de Saras després de l'última disputada a Colònia. L'expedició blaugrana al complet ha viatjat durant la tarda d'aquest dimarts i ja és a Belgrad, on dijous s'enfrontaran al Reial Madrid en les semifinals (21.00).

El conjunt blaugrana farà dos entrenaments a l'Stark Arena de Belgrad (seu de la final a quatre): dimecres a les 21.00 i dijous, el mateix dia de la semifinal, a les 13.15. Aquest dimecres al migdia està previst que Jasikevicius i Nikola Mirotic compareguin en la roda de premsa prèvia a les semifinals.

El que ha atès els mitjans de comunicació abans de viatjar fins a Belgrad ha estat Laprovittola. El base argentí, que va sortir malament del Reial Madrid, afronta la final four amb molta il·lusió i espera un partit molt físic contra el seu exequip.

"Espero un partit molt físic, amb molta tensió i molts contactes. Crec que a ells els va anar bé aquesta fórmula en els últims partits i nosaltres hem d'escapar d'això i fer el nostre joc... Tinc molta il·lusió i moltes ganes de guanyar."

El Barça buscarà la tercera Eurolliga de la història, després de l'aconseguida el curs 2002-2003 al Palau Sant Jordi i el 2009-2010 a París. El club ha confirmat l'assistència d'uns 1.500 aficionats blaugranes a la final a quatre, encara que calculen que aquesta xifra podria augmentar fins a un màxim de 2.000 persones.

El base del Barça Nicolás Laprovittola, exmadridista, creu que han de fer el seu propi joc per vèncer els blancs i ha declarat: "Tinc moltes ganes de guanyar i espero alimentar-me d'aquesta il·lusió".

 

ARXIVAT A:
Eurolliga
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut