El Barça ja dona per perdut Neymar, que és a la Xina per uns compromisos comercials

Si no hi ha un gir de 360 graus, al Barça donen per fet que els de Miami poden ser els últims segons de Neymar defensant la samarreta blaugrana
Franscesc Latorre Actualitzat

Setmana decisiva en l'afer Neymar. Només falta, de fet, l'anunci definitiu per part del jugador. De moment, però, se n'ha anat a la Xina per compromisos comercials. Al Barça, ja fa temps que el donen per perdut.

Fa dies que el Barça espera un gest, una declaració de Neymar, però, de moment, res de res. Mut durant tota la gira als Estats Units. Només se li ha tornat a sentir la veu a les xarxes socials, en un missatge de salutació als seus fans xinesos en aterrar fa unes hores a Xangai. El brasiler és a la Xina participant ens uns actes promocionals...  El seu pare, i representant, ha aterrat aquest dilluns al matí a Barcelona. També mut... només ha obert la boca per demanar una mica més d'educació a la premsa que l'esperava.

El motiu de tant de silenci pot ser en uns documents, els de l'última renovació de Neymar pel Barça i que incloïa una prima, una comissió, per al seu pare, de 26 milions d'euros. El termini per cobrar-la acaba justament avui.

Si no hi ha un gir de 360 graus, al Barça donen per fet que els de Miami poden ser els últims segons de Neymar defensant la samarreta blaugrana, tot i que Valverde semblava resistir-se a acceptar-ho. Però el tècnic extremeny ja ha començat a pensar en un Barça sense Neymar. De fet, ningú no pot assegurar que dimecres es presenti a la Ciutat Esportiva per entrenar-s'hi. Alguns mitjans àrabs afirmen, fins i tot, que tornant de la Xina s'aturarà a Qatar per passar la revisió mèdica. En tot cas, el final del culebron s'acosta. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut