L'entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde (Reuters)

El Barça i els jugadors aposten per la continuïtat de Valverde abans de la final de Copa

El club blaugrana i els futbolistes s'han afanyat a protegir el tècnic en les dues setmanes prèvies a la final contra el València al Benito Villamarín
Jordi Sunyer Actualitzat
TEMA:
Final Copa Rei 2019

El Barça arriba a la final de Copa en una situació esportiva molt semblant a la de la temporada passada. Havent guanyat la Lliga però eliminats de la Champions de la pitjor manera. Aquest cop, però, Ernesto Valverde no està a la corda fluixa com l'any passat. Tant club com jugadors s'han afanyat a protegir el tècnic.

Abril del 2018 a Madrid. Les cares dels jugadors del Barça abans d'anar al Metropolitano per jugar la final de Copa contra el Sevilla revelen una preocupació: una filtració posa en dubte la continuïtat de Valverde. Sobre la gespa, la resposta és un vendaval: al descans, el Barça ja guanyava per 3 a 0.

Aquest cop, la situació a la prèvia és oposada. El club ja va pacificar l'ambient abans de les eliminatòries de Champions anunciant la renovació del tècnic. I, en una setmana, el president Josep Maria Bartomeu ha ratificat dos cops la confiança en el Txingurri.

Aquesta tarda ho pot vocalitzar a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva, però Gerard Piqué s'ha afegit al blindatge en una entrevista al diari "El País". El central barceloní afirma que Valverde ha fet una gran gestió de grup i ha sabut transmetre els seus coneixements, i assegura que el tècnic basc vol jugar amb el mateix estil que Pep Guardiola. De portes enfora, es vol deixar clar que Sevilla no dictarà sentència per a Valverde.

ARXIVAT A:
Final Copa Rei 2019
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut