El Barça ho té tot de cara per inscriure tots els fitxatges d'aquest estiu

El club ha millorat la seva situació econòmica amb l'activació de les palanques i ja no depèn de la regla 1/3
Redacció Esport3 Actualitzat

Des que les palanques estan de moda a Can Barça, el FC Barcelona ha pogut satisfer, pràcticament, tots els desitjos de Xavi Hernández. De fet, Joan Laporta treia pit aquesta setmana, en confirmar-se l'arribada de Koundé, i deixava la porta oberta a algun últim fitxatge. Tot i això, hi ha qui no les té totes que el Barça pugui inscriure tots els fitxatges de la finestra d'estiu. 

Les sortides d'alguns jugadors amb qui Xavi Hernández no compta, podrien facilitar la situació i, potser, evitar l'activació de la tercera palanca. Però, hi ha qui assegura que, abans del 31 d'agost, el Barça haurà pogut inscriure tots els nous jugadors de la plantilla. En concret, Ivan Cabezas, economista expert en els números del club blaugrana, assegurava en una entrevista a l'agència EFE que l'entitat ja es troba en una "situació normal" i que ja no depèn de la regla 1/3 --inversió d'un euro, per cada tres alliberats--.

Gràcies a les palanques, el Barça pot ser que, ara mateix, tingui la capacitat per inscriure tots els jugadors que, fins ara, ha fitxat. I, si no, està molt a prop d'aconseguir-ho.

Aquest estiu, el Barça ha invertit 153 milions d'euros, sense tenir en compte els possibles variables. Ara, el que ha d'aconseguir l'entitat dirigida per Joan Laporta és mantenir la il·lusió i que, d'aquesta manera, la marca Barça recuperi força.

Perquè tot surti bé, no és tan important guanyar títols, sinó competir-los fins al final, generant marca. Has d'aconseguir tornar a ser on eres. Així, generaràs sempre molts ingressos --patrocinis, venda d'entrades, entre altres...-- que et permetran revertir els que deixarà d'ingressar anualment a causa de la venda d'actius.

Si, finalment, el Barça no té problema per inscriure les noves incorporacions, només li quedarà treballar per mantenir la sostenibilitat econòmica del club. D'aconseguir-ho, podrà anar eixugant deute i recuperant la normalitat del club.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut